picture

O nama

Saradnja sa drugim ustanovama

Ortopedsko odjeljenje Zavoda ima veoma dobru saradnju sa svim zdravstvenim ustanovama u zemlji i okruženju, među kojima posebno ističemo saradnju sa vodećim ortopedskim ustanovama u okruženju OB Valdoltra (Slovenija) i IOHB Banjica (Srbija).

U slučaju potrebe, te u dogovoru sa pacijentom i njegovom porodicom, možemo omogućiti angažman i nekih od eminentnih stručnjaka sa kojima imamo uspješnu dugogodišnju saradnju, među njima su Dr Aleksandar Đorđević, Prof. Dr Goran Čobeljić, Prof. dr Milimir Košutić, Dr Bogdan Ambrožič, Dr Mladen Miškulin i drugi.

Krajem 2006. godine, Ortopedski tim Zavoda je otpočeo i sa obavljanjem operacija u drugim ortopedskim ustanovama u RS (Bolnica Kasindo, Bolnica Foča, Bolnica Brčko, Bolnica Zvornik), te u Bolnici "Filip II" Skoplje, kako bi omogućio razvoj i napredak svih ortopedskih službi unutar zdravstvenog sistema RS. Na edukaciju tokom ovih godina u Zavod su dolazili ortopedi iz Bolnica Foča, Doboj, Bijeljina, Brčko, Zvornik, Kasindo, Gradiška, Prijedor, kao i ortopedi iz Federacije Bosne i Hercegovine.
Zakažite pregled

Zakazivanje pregleda možete izvršiti na telefone:
+387 51 348 443
+387 51 348 444 / lokal 627