picture

Medicinske usluge

Bolničke / stacionarne usluge

Kosti, zglobovi i mišići su jedni od najizloženijih i najopterećenijih organa u ljudskom tijelu. Česte povrede i padovi kod starije populacije, traumatizam nastao usljed brzog tehnološkog razvoja, kao i sportske povrede, postaju veliki zdravstveni, socijalni ali i porodični problem. Ako imate bolove u kostima i mišićima, ako su vam pokreti u zglobovima ograničeni, ako ste doživjeli bilo kakvu traumu na ovim tkivima, možda je vrijeme da posjetite ortopedskog hirurga.

Tim ljekara Ortopedskog odjeljenja Zavoda za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" iskoristiće sve svoje iskustvo, vještine i znanja da vam pruži kvalitetnu i brzu uslugu. Rutinski izvodimo sve vrste ortopedskih zahvata na koštano-zglobnom sistemu i njemu pripadajućim mekim tkivima, osim povreda i oboljenja kičmenog stuba.

S ponosom naglašavamo da naše odjeljenje po broju izvršenih operacija i rezultatima, s posebnim osvrtom na ugradnje vještačkih zglobova, artroskopske operacije i operacije iz domena dječije hirurgije, spada u najveći ortopedski centar u Bosni i Hercegovini i jedan od većih u regionu.


Zakažite pregled

Zakazivanje pregleda možete izvršiti na telefone:
+387 51 348 443
+387 51 348 444 / lokal 627